Buster får bedre livskvalitet

 

Buster er en dejlig langhåret gravhund. Han er 15 år, men holder sig godt.

Buster får jævnlig massage, hvilket giver ham en forbedret livskvalitet. Buster bevæger sig bedre, hurtigere og gladere.

Han kommer altid glad til klinikken, hvor han hygger sig på sin ejers knæ, medens han får massage.

Buster er blevet mere venlig overfor andre mennesker efter han er begyndt at få massage. 


Futte en gravhund fik pludselig en diskusprolaps.

Futtte er 9 år og fik pludselig diskusprolaps og kunne ikke gå.

Hans ejere fik først valget mellem en meget dyr operation eller aflivning. Så valgte de at opsøge BIO Dyreklinikken for en alternativ behandling. Futte fik straks akupunktur. Hans ejere skulle samtidig give let massage hver dag, så han ikke mistede for meget muskelkraft. Desuden fik han homeopatisk behandling. Allerede efter første behandling begyndte Futte at støtte på bagbenene og efter et par gange kunne han gå, selvom han slæbte på det ene ben.

Futte var selvfølgelig skånet for al bevægelse derhjemme og måtte ikke lege med familiens nye hvalp.

I dag er Futte en glad gravhund igen og kan frit lege med familien hvalp.

 

Kære Bente !

Jeg skriver nu til dig fordi jeg så mange gange har ringet forgæves. Det er ikke din skyld men min egen fortravlede hverdag.

Futte og jeg skylder dig at sige tak for god og effektiv behandling !!

Futte springer nu glad rundt og har det igen så dejligt. Hun har bestemt ikke ondt i ryggen og vi skal sådan passe på, at hun ikke springer op og tager trappen til 1. sal !! ( Vi har sat et børnegitter op !! ) Hun ligger igen fladt på gulvet med benene strakt forud og bagud og leger igen med lillesøster gravhunden. Det er bare så dejligt at hun ar det godt igen !!

Jeg masserer hende fortsat efter dine forskrifter - bagbenene strutter igen af muskler så de 10 behandlinger har hjulpet helt fantastisk.

Det eneste vi dog ikke kan styre er de få trin vi har på terrassen - hun vil ikke gå på rampe - Gert har ellers lavet en fin en men hun vil ikke bruge den - Det har vi så accepteret. Det er jo heller ikke til at vide hvad der sker når hundene er alene hjemme bortset fra sikringen af trappen til 1. sal.

Begge hundene har været i løbetid med 14 dages mellemrum så en ny beskæftigelse er for Futte at lege hanhund. Det prøver vi at stoppe når vi ser det for det kan heller ikke være godt for ryggen. MEN hun har det godt - jalousien blomstre hvis der kæles for meget med Søster - og endelig er hun igen yderst omsorgfuld og plejende overfor Søster.

Kære Bente endnu engang tak og vi vil ringe til dig igen hvis der sker noget ryggen.
Mange kærlige hilsner

Jette Ryaa